Dit
is Qey

Qey is hét nieuwe online platform en MEMBER COMMUNITY voor iedereen die durft te kiezen voor meer Quality in life

Het is dé plek die vrouwen van 25-55 jaar alles geeft voor een leven waarin kwaliteit centraal staat. Qey geeft een zee aan inspiratie: inspirerende interviews, educatieve videolessen, interessante longreads, inzichtelijke tips en verbindende events op het gebied van FASHION, CARRIÈRE, HEALTH & WELLNESS, LIVING, en BEAUTY. Bezoekers kunnen actief participeren door een Qey-member te worden, waarbij ze toegang krijgen tot unieke livestreams en videolessen die zijn afgestemd op hun persoonlijke interesses. Zo worden ze onderdeel van de QEY-community

MISSIE

Door middel van een online platform en MEMBER COMMUNITY bieden we handvatten voor een kwalitatief leven dat samengaat met transparantie, kwaliteit en eerlijke prijzen.

VISIE

QEY streeft naar een wereld waarin bewustzijn, kwaliteit, toegankelijkheid en transparantie hand in hand gaan.

KERN
WAAR
DEN

Kwaliteit
Toegankelijkheid
Authenticiteit
Transparantie
Persoonlijk
Vooruitgang
Bewust

Waar
Qey
voor
staat

De

Qey

VROUW

De Qey vrouw is echt, PUUR, TOEGANKELIJK en doet alles in het leven met PASSIE en volle aandacht. Ze is tussen de 25 en 55 jaar, maar vooral tijdloos.

‘GEK OP FASHION EN BEAUTY, MAAR BLIJFT ALTIJD DICHT BIJ HAAR EIGEN STIJL’

Dat zie je ook terug in haar leven. Ze is PUUR, TOEGANKELIJK en zit vol met PASSIE. Wat ze doet, doet ze bewust en met volle aandacht. Ze denkt vooruit, blijft zich ontwikkelen en wil altijd het maximale uit zichzelf halen. Ze is geen volger, maar een pionier. Gek op fashion en beauty, maar blijft altijd dicht bij haar eigen STIJL.

Ze geeft haar geld bewust uit. Ze houdt van een mooi designer item en ze mixt haar kledingkast en interieurdesign met vintage parels en toegankelijk geprijsde items.

De Qey vrouw is gek op ontdekken en laat zich graag verrassen door nieuwe HOTSPOTS, ONBEKENDE BOETIEKS en KNUSSE LOGEERADRESSEN.

Sociale relaties zijn belangrijk voor haar. Haar favoriete steden zijn Barcelona, Marrakech en New York, maar ook in Nederland zit ze graag met blote voeten in het zand. De Qey vrouw investeert in zichzelf op het gebied van groei en ontwikkeling.

Qey
Fashion

Qey streeft naar transparante en duurzame fashion, waar elke Qey vrouw haar stijl als haar eigen persoonlijkheid ziet. 

Qey
Beauty

Ware schoonheid zit van binnen en van buiten. Qey gelooft dat je het maximale uit jezelf kan halen door je op je mooist te voelen door de echte connectie met jezelf te voelen.

Qey
Living

Qey deelt alles om jouw manier van leven een verlengstuk te laten zijn van wie je bent en waar je voor staat. Van interieur en de leukste hotspots tot voeding en alles voor nog meer energie.

Qey
Health and wellness

Qey streeft naar transparante en duurzame fashion, waar elke Qey vrouw haar stijl als haar eigen persoonlijkheid ziet.

Qey
Career

Qey streeft naar transparante en duurzame fashion, waar elke Qey vrouw haar stijl als haar eigen persoonlijkheid ziet.

Waarin
Qey
inspireert

Het doel van Qey is educatieve en inspirerende content te brengen die onze members inspireert, verbindt, transparant is en bewust maakt op het gebied van Quality in life .

QEY content

Qey To

Minigidsen met tips en visies van experts.

Qey Stories

Long reads, interviews en talks over maatschappelijke thema’s en de Quality in life die echt ergens over gaat. 

Qey Lessons

Videolessen gegeven door een Qey expert over inspirerende thema’s binnen de wereld van fashion, beauty, career, health & wellness en living.

Qey Streams 

Online live events waarin Qey ambassadors alles delen over fashion, beauty, living, health & wellness en career en het gesprek aan gaan met de Qey community.

De

Qey

AMBASSADEURS

QEY AMBASSADEURS hebben een rode draad door hun leven: ontwikkeling en het maximale uit zichzelf halen. Daarbij willen ze anderen inspireren dit ook te doen. 

Qey ambassadeurs zijn PUUR, AUTHENTIEK, TOEGANKELIJK en zitten vol met PASSIE.

Qey heeft een duidelijke visie als het gaat om samenwerken met Qey ambassadeurs. Deze streven ieder op een eigen authentieke manier kwaliteit van leven na. Qey kiest voor een waardevolle en betekenisvolle samenwerking met Qey ambassadeurs waarin educatie en inspirerende content centraal staat.

Qey
Reads

Qey to’s, interviews en reallife sneak peeks behind the scenes.

Qey
Social

Authentiek opgezette campagnes, Q&A sessies, en visuele content.

Qey
Lessons

Videolessen die members in eigen tijd kunnen volgen.

Qey
Streams

Online live events die het podium bieden om het gesprek aan te gaan met de community.

Qey
Personal selling

Producten passend bij de quality of life van de ambassadeur worden als element aan bovenstaande contentvormen gekoppeld.

wil in 2021:
GROEIEN en
ONTWIKKELEN
naar…

10.000+

Q-MEMBERS

50.000+

UNIEKE BEZOEKERS
PER MAAND

30+

VIDEOLESSEN

15-20

LIVESTREAMS /
LIVE EVENTS

2

OFFLINE POPUP
STORES / EVENTS

25.000

SOCIAL MEDIA
FANS

Let's partner up!

BEELD: ANNA LENA / NAELA HEALTH
@NAELA_HEALTH